ONCLEAR™ [EXTEMPORE]

Detta här är en produkt som tillverkas extempore, dvs tillverkas på beställning och sammansättningen kan skräddarsys efter kundens behov.  

Onclear™ baseras på oleinsyra (OA, oleic acid), en av de dominerande fettsyrorna i olivolja som ansas vara en viktigt kompontent i medelhavsdieten. Forskning redan från 1924 har visat att oleinsyra påverkar cellerna. ELABS behandlar oleinsyran för att göra den vattenlöslig och mer biotillgänglig. Utöver denna bas mikroenkapsulerar ytterligare aktiva ämnen och det är här vi har möjlighet att ta fram kundanpassade lösningar beroende på behov. 

Generellt arbetar vi med curcumin, quercetin, gineroler/shogaoler samt piperin då dessa levereras effektivt till sina målceller i detta transportsystem och är mycket potenta. Det finns dock inga direkta begränsningar.

Hur går det till med extempore?
Ibland finns det behov av att ta fram en produkt som är anpassad efter individen, t ex om det inte finns någon lämplig lagerberedning. I vårt lab kan vi då tillverka en mindre omgång av en specifik produkt med ett kundanpassat innehåll. 

Hur mycket kostar det?
Du kan köpa lagerberedning av Onclear™ via vår försäljningspartner. Eftersom innehållet kan variera kan även priset variera men vi försöker hålla ett ganska konstant pris. Det som kostar är dels råvarorna men framför allt hur mycket tid vi måste lägga ned på tillverkningen samt om det t ex krävs någon speciell analys. När det gäller extempore kan det ibland krävas lite extra produktutveckling som kan kosta men samtidigt är vi många om att hålla oss inom nivåer som är rimliga för privatpersoner och att priset alltid ska vara i paritet till den effekt som man kan förvänta sig av våra produkter. 


REKOMMENDERAD DOSERING

Eftersom produkten kundanpassas medföljer doseringsanvisning i leveransen. 

INNEHÅLL

BAS: Partikelmodifierad oleinsyra

Kosttillskott

Bör ej ersätta varierad kosthållning. Förvaras utomräckhåll för barn och ska ej användas av gravida eller ammande. 

KONTRAINDIKATIONER