OM OSS

ELABS är ett nystartat och än så länge ganska okänt företag men vi har funnits både på kosttillskottsscencen och bakom kulisserna i 30 år. Även om ELABS är i en klass för sig så är det inte första gången vi är pionjärer.

Vi är specialister på kosttillskott och har både bred och djup kompetens inom produktutveckling men även inom tillverkning. Vi har jobbat på konsultbasis med utveckling både i Sverige och internationellt... ja listan kan göras lång. 

Även om ELABS är forskningsorienterat och drivs i professionell anda är kreativitet en mycket viktig del av vår verksamhet. Det är kreativiteten som får oss att tänka i nya banor, som får oss att går emot strömmen för att ta fram något världsunikt. Och ELABS är världsunikt. Vi är först i världen med den här typen av produkter, långt innan de flesta har förstått vad nanobaserade leveranssystem kan erbjuda och vi kommer att fortsätta att driva på utvecklingen för att hela tiden ligga i framkant, t ex ser vi potential i att använda målsökande transportsystem och utnyttja den s k cirkadiska rytmen i cellerna. 

Vi hoppas att informationen på den här sidan ger dig en liten inblick i framtidens kosttillskott och motiverar dig till att använda dem. Även om våra produkter kanske inte direkt är avsedda att användas av alla så är de definitivt avsedda för dig som vill ha maximal effekt. Vi är givetvis tacksamma om/för att du använder våra produkter och att du rekommenderar dem till dina vänner!